Monday, November 12, 2012

Contest | Peraduan Mereka Cipta Nama Blog

Hello!

Yes! This is it! Sudah tiba masanya untuk memulakan peraduan ni!

Korang kreatif?
Korang nak hadiah?
Korang nak diabadikan dalam Wall of Fame ala Qios? *wink*

Jadi, jom sertai 'Peraduan Mereka Cipta Nama Blog'!




Baca untuk keterangan lanjut.

Apa yang korang perlu buat?

Berikan cadangan sambungan nama blog ini >>> Qios.....
Contoh: Qiosuke, QiosPweetty .

Macam mana nak hantar penyertaan?

Korang hanya perlu nyatakan cadangan sambungan nama QIOS ini di dalam entri blog korang. Kreativiti adalah kunci peluang korang untuk MENANG!

Lepas tu, kenalah bagi link url entri blog korang supaya kami dapat baca dan menilai. Boleh hantar di kotak komen atau e-mail pada kami di info.qios@gmail.com .

Bagi yang tak ada blog, boleh hantar kan penyertaan ke e-mail kami atau di Facebook Page kami - Qios Blog Shop

Syarat-syarat penyertaan?

Syarat-syarat penyertaan sangat mudah, tak ada masalah. ^ ^

LIKE Facebook Page kami > Qios Blog Shop


Itu saja! Kalau nak FOLLOW blog ni, lagi besarlah peluang korang untuk MENANG. Fikir-fikirkan~

Bila tarikh tutup penyertaan?

12 December 2012. Senang kan nak ingat? 12-12-12

Hadiah yang bakal dimenangi?


Baucer tunai Qios bernilai RM50! *teruja!teruja!*

EXTRA CONTEST!!!

Kami akan bagi hadiah misteri kepada mereka yang berjaya menarik ramai orang untuk sertai peraduan ini. 
Hadiah misteri~ Sila teruja~


Dah, jom! Jom hantar seberapa banyak penyertaan! Jadilah juara! Kerana dirimu seorang pemenang, bukan pengalah -_-" 

*Tips - Kenali kami di 'About Us'.