Tuesday, November 29, 2016

QIOSReview: TSARI

Assalamualaikum semua?

Lama kami cuti kan? nak buat dua kerja bukan senang kawan kawan. Tapi kami cuma sedaya upaya kami untuk menjana ekonomi negara eh?😆

Merepek je kan?😅

Sekali sekala merepek apa salahnya ye dok?

Merujuk kepada tajuk entri pada kali ini; kami telah berubah kepada yang lebih baik (cayalah!) Entri ini hanyalah untuk mempromote bisnes rakan rakan kami yang menyeluruh, kami tidak mengambil untuk walau satu sen. Kami hanya beramal jariah mempromosikan produk usahawan muda (muda ke ahaks!) di Malaysia ini.😙

Majulah komuniti berniaga untuk semua.👍

Okay, jom kita promote! e-business pertama kami nak review adalah: TSARI

Setiap orang pasti mahukan bau yang wangi. Siapa sahaja yang gemar bau ketibas (ketiak basah), hapak, paing, pahit? Yang sesungguhnya au natural itu?
(angkat tangan rendah rendah)  Tiada orang mahu orang berjalan 10 meter radius dari mereka bukan? Semua orang suka wangi wangian. Makanya, cobain dong produk yang halalan toyyiban ni. Tidak perlu berbelanja ratusan ringgit untuk perfume berquality EDP! Quality terbaik! Harga mampu milik. 

DAPATKAN! Wangian harum tahan lama dari page TSARI! Page TSARI ni aktif di Instagram mahupun Facebook. Owner page sangat rajin orangnya. Setiap hari dia akan greet para likers page mereka dengan kata kata semangat! Gitewwww.👍

Sumber: https://www.facebook.com/tsaripage/

DAPATKAN SEGERA! Perfume DEXANDRA dari TSARI!

👉Sila PM atau Whatsapp ke +60169988244
👉Sila PM atau Whatsapp ke +60169988244
👉Sila PM atau Whatsapp ke +60169988244
👉Sila PM atau Whatsapp ke +60169988244
👉Sila PM atau Whatsapp ke +60169988244
👉Sila PM atau Whatsapp ke +60169988244
👉Sila PM atau Whatsapp ke +60169988244
👉Sila PM atau Whatsapp ke +60169988244
👉Sila PM atau Whatsapp ke +60169988244
👉Sila PM atau Whatsapp ke +60169988244

Sama sama naik! haha, (tebiat dah)😅

Kenapa perlu memilih TSARI?😮
  1. Owner Tsari boleh dipercayai, rajin dan berdedikasi tinggi!
  2. Fast respond! within 24 hours!
  3. Cakap je kita nak bau macam mana Insya-Allah Tsari dapat provide details wangian yang tepat! 
  4. Tsari sangat details dengan explanation product yang dijual
  5. Tsari menawarkan COD di kawasan kawasan tertentu di area KL! 
  6. Jauh? Tak dapat jumpa or bau? Dapatkan consultation dari Tsari. Insya-Allah Tsari akan dapat membantu
  7. Tsari menawarkan perkhidmatan yang terbaik untuk semua pelanggannya (admin Qios dah borong berbotol botol dari Tsari)
  8. Tsari rajin berkongsi tips pemakaian perfume yang betul
  9. Tsari jual produk yang boleh dibawa solat
  10. Tsari rajin mengkaji setiap produk, setiap hari/minggu pasti akan ada post atau entri yang menarik dapat dipelajari.
💥APA TUNGGU LAGI? Cepat!!!💥

Sila WhatsApp Tsari untuk keterangan yang lebih lanjut!

👉Sila PM atau Whatsapp ke +60169988244

Sekian, review untuk hari ini. 👄

✌P/S: Sekiranya ada yang berminat untuk mendapatkan review percuma. Sila email ke: 


qios.my@gmail.com. (subject: Saya mahu Review percuma!)

*T&C apply