Wednesday, November 14, 2012

QIOS Accessory | 'Fly to the Moon' Long Necklace



Hello! Hello!

Nama aksesori dah macam tajuk lagu. Mempersembahkan...



Ini item preloved. Pernah pakai sekali untuk 4 jam saja. Percaya tak? Lepas tu, gi-girl tu dah tak pakai sebab busy dengan study, jadi, rantai ni tenang disimpan dalam kotak aksesori.

Jadi, mari kita kita lihat description rantai ni.


Item: Long Necklace.
Item's Name: 'Fly to the Moon' Long Necklace.
Length: 45 cm.
Descriptions: Buah rantai/charms berbentuk rama-rama berwarna lembayung dan berbentuk bulat berwarna putih. Rantai ni jenis sangkut terus, tiada penyambung.
Condition: 9/10 masih elok sebab disimpan sangat rapi.







Harga: RM10.00 sahaja weih!
Nak dibandingkan masa gi-girl tu beli, sobs, sobs..mahal woo..
Tapi demi korang, gi-girl tu jual harga gila murah.

Berminat? Nak? Nak?

Isi form di page ENQUIRY/ORDER FORM dekat atas tu, yang ada tabs banyak banyak tu.
Atau hantarkan e-mail kepada QIOS di >>> info.qios@gmail.com

Hope lepas tu dapat alert pihak QIOS pasal request korang dekat comment box, ya?


Thank you! ^ ^

Other Products: