Sunday, November 18, 2012

QIOS Pre-loved | Green Mud Jeans for Ladies

Hello! ;)

Jeans for SALE!



Ini seluar jeans untuk perempuan. Especially perempuan 'petite' seperti., err....


Mari kita lihat descriptions for this jeans. Jom! ^ ^
Item: Jeans Pant
Item's Name: LadyLike Green Mud Jeans.
Material: Soft Jeans.
Measurements: Length - 90.5 cm




Warna seluar jeans ni macam ada tiny stripes green, mud color, blue, dark blue. So, senang kata bukan warna jeans biasa yang biru biru tu. Dia lebih kepada warna tona hijau lumut.

Disebabkan pernah pakai, jadi seluar ni akan diberi discount sebanyak 70% dari harga asal.

Cutting dia tak terlalu ketat, longgar tapi bukan straight cut.






Kalau nak kan jeans murah dan hanya untuk pemakaian santai, biasa-biasa, inilah jeans yang korang cari.

Harga: RM18.00

Berminat? Hantarkan maklumat tempahan ke e-mail kami > info.qios@gmail.com atau isikan borang tempahan di page/tabs 'ENQUIRY/ORDER FORM' dekat atas tu.

Harap dapat alert kami jika anda ada buat tempahan di comment box dekat bawah ni. :)