Friday, December 28, 2012

QIOS Announcement | QIOS yang baru.

Seperti yang kita tahu, peraduan 'Mereka Cipta Nama Blog' telah pun tamat dan para pemenangnya juga telah kami umumkan.

Dan seperti yang telah dijanjikan, pihak kami akan menggunakan cadangan sambungan nama pemenang utama iaitu cik Nur Aina Nazura sebagai nama sambungan kedai blog kami ini. ;)

InsyaAllah, URL link QIOS dan logo/header QIOS dan nama pada Facebook page QIOS akan berlaku sedikit perubahan bermula pada 1 Januari 2013.

Jangan risau, kami akan umumkan link baru kami pada hari sebelumnya di blog ini dan Facebook Page kami. (Dah LIKE Facebook Page QIOS?)



Oleh itu, nantikan pembaharuan dari kami DAN juga promosi yang akan kami adakan pada awal 2013 nanti. Yeay!

Kepada para pemenang yang masih tak hantarkan alamat e-mail (Nur Aina Nazura) dan alamat semasa (amgyver) , harap korang dapat lah hantar ye before akhir bulan ni. Kalau tak, erm, harap ampun ye ;P

Terima kasih atas sokongan korang semua!