Thursday, November 29, 2012

QIOS Preloved | Turquoise Collar Shirt


Assalammualaikum and hi! (=

Yeay! Ada baju preloved untuk lelaki lagi!

Baju lengan pendek berwarna turquoise atau biru laut (yeke?) untuk dijual!

Jom kita tengok descriptions untuk baju ini. Cekedout!

Item: Baju lengan pendek berkolar rendah.
Item's Name: Turquoise Collar Shirt (TSC)
Material: Soft strong T-shirt material.
Size: M



Kain baju ni jenis T-shirt yang licin lagi lembut gitu. Sedap je pakai. 
Kolar pula jenis stretchable dengan jalur hitam. Dekat kolar ada butang kecil.
Butang dia pula berwarna hitam metallic, jenis butang katup.
Err, adakah saya sedang menulis dalam loghat utara?
Yang penting butang dia bukan macam biasa tu. Butang jenis butang yang ada dekat dompet.. -_-?








Personally, saya sangat suka warna baju ni. Warna campuran biru hijau. Trend sekarang wooh pakai baju warna-warna macam ni.

Harga: RM20.00 sahaja! *exclude shipping cost.

Berminat? Suka ye? Nak?

Hantarkan saja maklumat pembelian. Ada 2 cara.

  1. Email maklumat pembelian ke info.qios@gmail.com . Hantarkan NAMA, CONTACT NUMBER, ITEM'S NAME, ADDRESS FOR SHIPPING dan PAYMENT METHOD.
atau,

    2.  Isikan borang tempahan dekat tab/page ENQUIRY/ORDER FORM.

Untuk pembayaran, nyatakan kaedah apa yang nak digunakan, dan bank mana yang kamu prefer. Buat masa ni kami menggunakan perkhidmatan bank CIMB, MAYBANK dan RHB.

Happy shopping! ^^